Πήρε θέση ο Γκλέτσος για τις καταγγελίες γυναικών στο θέατρο…

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega “Κοινωνία ώρα Mega” και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες από γυναίκες ηθοποιούς για βία και εκφοβισμό στο θέατρο. Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι στο παρελθόν είχε βρεθεί μπροστά σε δύο τέτοια περιστατικά και παρενέβη.

“Το ακούγαμε αυτό. Όταν μπήκε στη δική μας συντεχνία μουδιάσαμε όλοι. Προσωπικά θα ήθελα να είναι ψέμα, να είναι κακό όνειρό και να μην έχει συμβεί. Ειλικρινά δεν είχα κάτι υπόψιν μου. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δικαίως βγήκε γιατί πρέπει να σταματήσει και ο μόνος τρόπος για να σταματήσει είναι να ειπωθεί. Όχι επειδή κάποιοι θα τιμωρηθούν αλλά η κοινωνική κατακραυγή θα είναι τέτοια που αυτά θα σταματήσουν και αυτό είναι το ζητούμενο.

Δύο φορές έπεσαν τέτοια περιστατικά στην αντίληψή μου και ενέργησε δεόντως. Ο χώρος μου δεν είναι αγγελικά πλασμένος και αυτή είναι η γοητεία του. Υπάρχει αμαρτία. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι ωραίο. Δύο άνδρες που δεν είναι στη ζωή τώρα άσκησαν λεκτική βία σε δύο συναδέλφους μου, κοπέλες, πάνω στη δουλειά και παρενέβην”, ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.