Τι λέει για το τηλεοπτικό του μέλλον, τα ριάλιτυ και τις αποτυχίες!

Για την αποχώρησή του από το “Ευτυχείτε” και το νέο του βήμα η Κατερίνα Καινούργιου εκμυστηρεύτηκε: “Φεύγεις λοιπόν από την παρέα που ήμασταν πέρυσι και πας στον ΣΚΑΙ. Εντάξει σε εμένα μου το είχες πει από την αρχή, δε μπορούσα να πω κάτι, ήταν δική σου απόφαση, θα το ανακοίνωνες εσύ. Ήσουν ξεκάθαρος. Παρουσιάζεις το Big Brother. Δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και για μένα δε φταις ούτε εσύ, ούτε η Ναταλί. Ήταν κατά τη γνώμη μου ένα πολύ κακό cast. Τη γνώμη μου λέω. Εγώ σε αγαπάω και σε θεωρώ έναν πολύ καλό παρουσιαστή αλλά θέλω να μου πεις αν το ευχαριστήθηκες. Ένιωθα ότι δεν…”

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε λέγοντας: “Εγώ θα ήθελα να μη μείνουμε μόνο στο Big Brother και να δούμε προγράμματα σε αυτή την τηλεοπτική σεζόν, τεράστιες παραγωγές που το Big Brother στάθηκε πολύ καλύτερα. Χτυπήθηκαν αυτά; Δεν άνοιξε μύτη. Εμένα αυτό με εντυπωσιάζει. Πείτε για μένα ότι θέλετε, ότι είμαι ο χειρότερος των χειροτέρων. Δεν με νοιάζει αλλά άκουσα πολλά κακόβουλα σχόλια. Εδώ υπήρχε άνθρωπος που είπε ότι δε λέω καλά το ‘σ’. Έτσι λέω το ‘σ’ τα τελευταία 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά. Αυτός το ανακάλυψε φέτος. Καλή καρδιά και υγεία. Όλα εμπειρίες είναι. Το χάρηκα όσο μπορούσα να το χαρώ. Μου άρεσε, γιατί εμένα μου αρέσουν τα ριάλιτι. Ποτέ δε βγήκα να πω ότι δε βλέπω ριάλιτι, όπως άλλοι και μετά ξέρουν κάθε λεπτομέρεια”.

Θα έκανε κάτι τηλεοπτικό χωρίς τη σύζυγό του; “Με τη Ναταλί είμαι παντρεμένος μόνο στη ζωή. Μπορεί να κάνουν και στη Ναταλί μια πρόταση. Μπορεί να μας κάνουν μια πρόταση να είμαστε και πάλι μαζί. Όλα παίζουν. Μπορεί να κάτσουμε και σπίτι μας, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα” ξεκαθάρισε.

“Την κρατάω φαντάσου. Η Ναταλί έχει το εξής χάρισμα. Η Ναταλί δεν φιλτράρει τηλεοπτικά. Το σκεπτικό της είναι 99,9% σωστό. Τηλεοπτικά είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα πεις. Παραείναι αυθόρμητη. Όταν ξεκινάει να πει κάτι, εγώ τρομάζω. Το ξέρει και της το έχω πει. Αποδεικνύεται ότι θα έπρεπε να υπάρχουν κι άλλοι σαν τη Ναταλί. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω με την ευχέρεια και την άγνοια κινδύνου που το κάνει, για να ακούγονται τα πράγματα μερικές φορές κι όπως πρέπει” εμυστηρεύτηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

 

Για το τηλεοπτικό τους μέλλον δήλωσε: “Όλα μπορούν να γίνουν. Προτεραιότητα είναι ο ΣΚΑΙ γιατί μας τίμησε και μας έδωσε δυο πολύ δυνατά προτζεκτ. Τον ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό. Θα έρθει η στιγμή που θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα δούμε τι θα γίνει αν κι εφόσον”.

Πηγή Super Κατερίνα