Απασφάλισε η γυναίκα που κατηγορείται για την αυτοκτονία του γυμναστή της Θεσσαλονίκης!

Νέο μυστήριο με τον άδικο χαμό του 50χρονου γυμναστή από την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο 50χρονος έχασε τα λεφτά του στα κρυπτονομίσματα και ότι ποτέ δεν του απέσπασε τα 400.000 όπως την κατηγόρησε.

«Δεν ισχύει ότι του απέσπασε χρήματα και κωδικούς. Ομολογεί ότι χάνει πολλά λεφτά στο Bitcoin. Άλλο δανείζω, άλλο δίνω σε μια σχέση…» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της γυναίκας εξήγησε ότι ο γυμναστής ζητούσε εκδίκηση.

Αυτοκτονία γυμναστή στη Θεσσαλονίκη – Τι δήλωσε η “γυναίκα αράχνη”;
«Με την ανάρτησή του λίγο πριν την αυτοκτονία του καθώς επίσης και με την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε διάφορα πρόσωπα προέβη σε αυτό που μου είχε προαναγγείλει μέσω μηνυμάτων του, ήτοι ότι μετά την αυτοκτονία του «θα ανοίξουν για εμένα οι ασκοί του Αιόλου, που γεννήθηκα σκατόψυχη και καταραμένη».

«Έστειλε άσεμνο βίντεο στην εντολέα μου, τον πρώην σύζυγό της, ακόμα και στο σχολείο της 17χρονης κόρης της» λέει ο δικηγόρος της γυναίκας ενώ αυτή υποστηρίζει ότι ο 50χρονος ήθελε να την παντρευτεί!

Στο δελτίο του Mega προβλήθηκε και ένα μήνυμα που είχε στείλει ο γυμναστής στην γυναίκα όπου έγραφε χαρακτηριστικά: «Σε έχω κλειδωμένη από 10 μεριές. Μη νομίζεις ότι θα γλιτώσεις. Το δικό μου αίμα που θα χυθεί, ή θα σας πνίξει όλους ή θα σας λυτρώσει». «Ζούσα υπό καθεστώς διαρκούς φόβου για τα παιδιά μου και για εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι θα αυτοκτονήσει. Ζούμε μια κόλαση, δεν είναι αλήθεια τίποτα από όσα αναφέρονται» είπε μέσω του Mega η γυναίκα ενώ αυτό τον καιρό μένει στη Θεσσαλονίκη σε φιλικό της πρόσωπο.

Πηγή Fthis.gr