Αντζολετάκη για Καρύδη:” Έτυχε να πάθει οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια μου και…”

Στο Open μίλησε η Γωγώ Αντζολετάκη και αποκάλυψε ότι ο συνάδελφός της Ντίνος Καρύδης λίγο έλειψε να φύγει από τη ζωή βρισκόμενος στα χέρια της. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε  στη δημοσιογράφο Τεριάννα Παππά και την κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN η ηθοποιός αναφ’έρθηκε και στους έρωτές της.

Ειδικότερα, η δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Ντίνος Καρύδης είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί όντως του έσωσα την ζωή. Έτυχε να πάθει οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου στα χέρια μου και ήμουν εγώ αυτή που ειδοποίησα το ΕΚΑΒ, τον συνόδευσα στο νοσοκομείο γιατί η κόρη του, Σμαράγδα δεν πρόλαβε να έρθει. Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας είπε ο γιατρός ότι δεν είναι μια απλή περίπτωση αλλά είναι οξύ έμφραγμα και αν καθυστερούσαμε μισή ώρα ίσως να έφευγε. Όταν το συνειδητοποιήσαμε αυτό, η Σμαράγδα κατέρρευσε και εγώ έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου. Υπήρχε περίπτωση δηλαδή ο Ντίνος να τελευτήσει στα χέρια μου».

«Με φλερτάρανε πάρα πολύ, με ερωτευτήκαν πάρα πολύ αλλά είχα έναν τρόπο πάντα να αποκρούω το αρσενικό ευγενικά χωρίς να το πληγώσω».
«Ποτέ, ποτέ κανείς άντρας συνάδελφος ή παραγωγός ή διευθυντής δεν με έφερε σε δύσκολη θέση» συμπλήρωσε η Γωγώ Ατζολετάκη μιλώντας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN.