Πήρε εξιτήριο ο Δάκης από το νοσοκομείο και άλλαξε το τηλέφωνό του!

Λαχτάρισε όλους όσους τον αγάπησαν στην 50χρονη πορεία του, η νέα περιπέτεια υγείας που είχε ο δημοφιλής ερμηνευτής Δάκης, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστείων. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης που εδώ και τρία χρόνια, δίνει μάχη με τον καρκίνο κατάφερε να βγει νικητής και σε αυτή την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Αμέσως μετά το χθεσινο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Espresso το οποίο έκανε τον γύρο των ΜΜΕ, οι δικοί του άνθρωποι που χειρίζονται τα social media επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ενώ παράλληλα έδωσαν και την χαρμόσυνη είδηση της επιστροφής του σπουδαίου καλλιτέχνη στο σπίτι του. “Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως, εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά.”
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν το Πάσχα, όταν ο 78χρονος ερμηνευτής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο, μετά από παρότρυνση των γιατρών του. Η καλοκαιρινή περιπέτεια που είχε με την υγεία του και το μικρόβιο το οποίο είχε προσβάλλει τον οργανισμό του, παράλληλα με τις χημειοθεραπείες έκαναν την υγεία του να είναι εύθραστη. Ο ίδιος, από το τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021 εως και σήμερα δεν έχει κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση, φοβούμενος για την υγεία του, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κλονιστεί. Αμέσως μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο ζήτησε από τους δικούς του ανθρώπους να αλλάξουν το σταθερό νούμερο του τηλεφώνου, μη θέλοντας να μιλήσει σχεδόν σε κανέναν, παρά μόνο σε πολύ οικεία πρόσωπα τα οποία βρίσκονται κοντά του και τον προσέχουν.
Ήδη πάντως, αμέσως μετά το χθεσινό δημοσίευμα της Espresso και το κινητό τηλέφωνο του σπουδαίου καλλιτέχνη είναι ερμητικά κλειστό!