Σήμερα το τελευταίο αντίο στον σύζυγο της Δέσποινας Μοιραράκη!

Το τελευταίο αντίο στον ναύαρχο, Γιάννη Κοντούλη ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Ιουνίου έφυγε από τη ζωή ηττημένος από τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα αποδοθούν τιμές Ναυάρχου από το Πολεμικό Ναυτικό. Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

 

Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχασα τη ζωή μου, τον άνθρωπό μου»

Τραγικές ώρες για την Δέσποινα Μοιραράκη η οποία θρηνεί για τον χαμό του συζύγου της. Το 2011 το ζευγάρι είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ έκτοτε, η «βασίλισσα των χαλιών» σε κάθε της συνέντευξη, μιλούσε με τα πιο γλυκά λόγια αγάπης για τον άνθρωπό της.

«Η Δέσποινα Μοιραράκη μου ζήτησε να μεταφέρω κάποια πράγματα στον κόσμο που δεν τα έχει επικοινωνήσει» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day μετά από επικοινωνία τους.

«Έχασα τη ζωή μου, έχασα τον άνθρωπό μου, το στήριγμά μου. Ο πόνος μου είναι τεράστιος» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη για τον θάνατο του συζύγου της.

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς»

Ο ναύαρχος, Γιάννης Κοντούλης πάλεψε τρία χρόνια με τον καρκίνο, κάτι το οποίο γνώριζαν ελάχιστα άτομα από τον στενό του κύκλο.

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά.

Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από την επικοινωνία της με την Δέσποινα Μοιραράκη.
Πηγη:Tlife