Υποβασταζόμενη στο τελευταίο αντίο του συζύγου της, η Δέσποινα Μοιραράκη!

 

Την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, καλέστηκε σήμερα να διαχειριστεί η ” Ελληνίδα βασίλισσα των χαλιών” Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς είπε το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της, νάυαρχο Γιάννη Κοντούλη.
Έχοντας στο πλευρό της, τους δύο γιους της, ντυμένη στα μαύρα και με χαμηλωμένο πρόσωπο πήγε από πολύ νωρίς στην Μητρόπολη Αθηνών για να πει το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό της. Συγγενείς και φίλοι, συνάδελφοι του αξιαγάπητου ναυάρχου απέδωσαν τις ανάλογες τιμές,  κατά την εξόδιο ακολουθία που πραγματοποιήθηκε στον μητροπολιτικό ναό των Αθηνών.
Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης, η επιχειρηματίας έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών. Λίγα λεπτά μετά έφτασε και η σορός του τυλιγμένη με την ελληνική σημαία.
Ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη μετά από μια μακρόχρονη και σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σαββατοκύριακο βυθίζοντας στη θλίψη όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα.  Στα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του συζύγου της η Δέσποινα Μοιραράκη είχε πει πως «ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί».
Το παρών τους, στο τελευταίο “αντίο” έδωσαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Τάκης Ζαχαράτος,  ο Γιώργος Τσαλίκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Σίσσυ Φειδά.
Η ίδια, θέλοντας να αποφύγει την δημοσιότητα σε αυτή την πολύ ευαίσθητη στιγμή, μέσω ανάρτησής της  θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και ενημέρωσε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στον Σύλλογο παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα». Επίσης έκανε παράκληση να μην υπάρχουν κάμερες και οι δημοσιογράφοι να σεβαστούν την στιγμή για να μπορέσει να αποχαιρετήσει τον άνθρωπό της με τον τρόπο που αυτή και η οικογένειά του επιθυμούν.