Βαρύ πένθος για την Στυλιανοπούλου: “Νιώθω οτι έχασα την Αλίκη δεύτερη φορά…” Τι λέει στο RespectNews!

Βαρύ είναι το πένθος για την σπουδαία ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου καθώς έχασε την μοναδική συντροφιά που είχε, έναν 14χρονο γάτο, τον Χούλιο. Η ίδια πλέον κλεισμένη στον εαυτό της, δεν θέλει να δει κανέναν, όπως λέει καθώς νιώθει τεράστιο κενό από την μεγάλη αγάπη που του είχε.΄ “Ο Χούλιο ήταν για μένα η οικογένειά μου. Άλλες δύο φορές θυμάμαι ότι ήμουν τόσο δυστυχισμένη: όταν έχασα τον αδερφό μου και την αγαπημένη μου φίλη, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τον ξεπεράσω τον χαμό του” λέει κλαίγοντας από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Αν και η 86χρονη ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε στενάχωρα πράγματα, ωστόσο μέσα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της το RespectNews καταλαβαίνει πως η ίδια ζει το δικό της δράμα. “Ξέρεις τι είναι να έχεις ένα ζωάκι σπίτι σου και όταν πηγαίνεις στο κρεβάτι να σε χαίδευει και να σου προσφέρει την αγάπη του, χωρίς να σου ζητάει τίποτα;” λέει.

Στην ερώτηση, αν θα πάρει κάποιο άλλο, αναφέρει: “σε καμία περίπτωση. Ο Χούλιο και στο σπίτι μου και στην καρδιά μου ήταν ένας και δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Πονάω τόσο πολύ από την απώλειά του που τα βράδια μου είναι πλέον εντελώς κενά”.

Ο 14χρονος γάτος έφυγε την περασμένη εβδομάδα από τη ζωή χτυπημένος από  καρκίνο στο πάγκρεας. “Πονάω διπλά γιατί από την ίδια ασθένεια είχε φύγει και το Αλικάκι μου” λέει με αναφιλητά ενώ στέλνει και μήνυμα σε όλους τους φιλόζωους: “αν έχετε ζωάκι, να το αγαπάτε όπως έναν δικό σας άνθρωπο. Τα ζώα το μόνο που ζητάνε είναι αγάπη. Τίποτα άλλο”.