Και η Κάτια Δανδουλάκη θα καταθέσει κατά συγκεκριμένου ηθοποιού…

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που βαρύνουν τόσο για την πορεία της στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο όσο και για την ευθύτητα του χαρακτήρα της και την ειλικρίνειά της. Όπως έκανε γνωστό σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας η ηθοποιός έχει ήδη πολυσέλιδο υπόμνημα καταγγελία την οποία θα καταθέσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών  κατά του πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη που απομάκρυνε από παράσταση της, όταν αυτός παρενόχλησε γνωστή ηθοποιό. Την είδηση έκανε γνωστή ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

«Να σας δώσω μια πληροφορία ότι έχει ετοιμαστεί ήδη η κατάθεση της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία εντός της ημέρας ή εντός της αυριανής ημέρας θα την καταθέσει στο πειθαρχικό του ΣΕΗ. Δεν θα πάει η ίδια, το έχει ετοιμάσει χειρόγραφα, σαν υπόμνημα και αύριο θα το αποστείλει στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Να θυμίσουμε ότι η Κάτια Δανδουλάκη ήταν η θιασάρχης όταν κάποιος από τους καταγγελλόμενους αυτές τις μέρες, που ήταν να σκηνοθετήσει μία παράσταση, κατηγορήθηκε από άλλη ηθοποιό για σεξουαλική επίθεση. Το έμαθε η Κάτια Δανδουλάκη και τον απομάκρυνε από τη συνεργασία.

Αυτό το έχει γράψει και το έχει στείλει. Είτε σήμερα είτε αύριο θα πάει αυτή η καταγγελία στο ΣΕΗ», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.