Συγκλονίζει η Ρία Δελούτση που έχασε σύζυγο και γιο: “Δεν θα αργήσω. Θα έρθω να σας βρω…”

"

Η Ρία Δελούτση έμεινε μαζί με τον σύζυγό της  ηθοποιό Βαγγέλη Πλοιό για μισό αιώνα. Όσοι τους γνώριζαν μιλούν για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Ωστόσο στις 21 Φεβρουαρίου 2020, πριν έναν χρόνο δηλαδή ο Βαγγέλης Πλοιός έφυγε από τη ζωή πικραμένος για τον θάνατο του γιου του, ο οποίος σε ηλικία 40 ετών έπεσε θύμα τροχαίου και πέθανε αφήνοντας πίσω του δύο μικρά αγγελούδια: τα παιδιά του. Το ζευγάρι ποτέ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον χαμό του γιου τους, ωστόσο όπως η ίδια η ηθοποιός έχει εκμυστηρευτεί σε αναρτήσεις της, τα εγγόνια της είναι αυτά που την κρατούν στη ζωή.

Με τον Χρόνη Εξαρχάκο στην ταινία “Η παριζιάνα”

Χθές ημέρα του Ευαγγελισμού, ο σύζυγός της θα γιόρταζε. Η ίδια το μόνο που μπόρεσε να αναρτήσει είναι μερικά λόγια, μέσα από τα οποία φαίνεται η μεγάλη της θλίψη για τον χαμό του συζύγου της:

50 ΧΡΌΝΙΑ ΜΑΖΊ, ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ ΚΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!! !!
50 ΧΡΟΝΙΑ………………………………………..
ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ…ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ…. ΑΝΕΞΙΤΗΛΕΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ !!!Ξέρω ότι περιμένεις…. Δεν θ΄ αργήσω αγάπη μου…. υπομονή!!!!
Θα ‘ ρθω να σας βρω !!!

Κάτω από την ανάρτηση πάντως πλήθος σχολίων προσπάθησαν να αναπτερώσουν το ηθικό της ηθοποιού, η οποία μέσα σε λίγα χρόνια έχασε γιο και σύζυγο. Ένας από τους ανθρώπους που σχολίασαν ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος της έγραψε: “Ρία μου σ αγαπώ πολύ αν και δεν έχουμε κάνει πολύ παρεα..Θέλω να μείνεις πολλά χρόνια επί γης κ να θυμάσαι με αγάπη όσους έφυγαν κ τους αγάπησες..Η Ζωή σε χρειάζεται”.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η σεξοβόμβα της δεκαετίας του ΄60 πήρε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 1961 και έπαιξε σε 32 ταινίες με όλα τα ιερά τέρατα του ελληνικού κινηματογράφου!