Όμηρος Πουλάκης για Λιγνάδη:”είχα δει πράγματα που δεν ήθελα να υπάρχουν στη ζωή μου και απομακρύνθηκα…”

Για την εμπειρία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης. Ο ηθοποιός μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και για το λόγο που σταμάτησε να συνεργάζεται μαζί του.

«Μικρός ήθελα να γίνω… γάτα! Μετά ήθελα να γίνω ταξιτζής, οδοκαθαριστής, ποδοσφαιριστής και μετά ηθοποιός», είπε ο Όμηρος Πουλάκης, ενώ αναφερόμενος στο πώς “ξύπνησε” η αγάπη του για την υποκριτική, περιέγραψε ότι «ο παππούς μου, μου έλεγε αυτοσχέδια παραμύθια και ο πατριός μου με μύησε στο θέατρο σκιών».

«Φυσικά και έχω περάσει οικονομικά δύσκολα. Δεν ένιωσα την ανάγκη για μια πολυέξοδη ζωή και δε θεωρώ το χρήμα ένδειξη επιτυχίας, ευτυχίας ή αξίας», ανέφερε στη συνέχεια ο Όμηρος Πουλάκης.

Σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος, ο Όμηρος Πουλάκης είπε: «Έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά στο θέατρο, έχω υπάρξει και μάρτυρας κακών συμπεριφορών, αλλά δε συγκρίνεται με τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές. Αντιμετώπισα την άσχημη συμπεριφορά διεκδικώντας δικαιότερη συμπεριφορά. Με έχει επηρεάσει αυτό και μου έχει αφήσει και αποτύπωμα».

 

Ο Όμηρος Πουλάκης μίλησε και για τους λόγους που σταμάτησε να συνεργάζεται με το Δημήτρη Λιγνάδη: «Ήμουν μαθητής και συνεργάτης του. Βίωσα σοκ με όσα βγήκαν, είναι ακραίο, ακόμα το επεξεργάζομαι. Από το 2007 είχα έρθει και σε συνεργατική και σε προσωπική ρήξη με το Δημήτρη Λιγνάδη, είχα δει πράγματα που δεν ήθελα να υπάρχουν στη ζωή μου και απομακρύνθηκα για εντελώς διαφορετικές συμπεριφορές».