Υπόθεση Λιγνάδη: “Πιεζόμουν από την συμπεριφορά του, ήταν χειριστικός…”

 

Μετά τη λήξη της κατάθεση χθες έγινε γνωστό πως η πλευρά του θύτη προχωράει σε μήνυση προς τον 4ο καταγγέλλων αλλά και προς τον φίλο του, οι οποίοι και οι δύο μαζί τον κατηγορούν με στοιχεία για βιασμό.

Οι εξελίξεις στην δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια . Να τονίσουμε πως ο ίδιος δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για βιασμούς τριών ανηλίκων ανδρών και ενός ενήλικα.

Ωστόσο, μια νέα κατάθεση “φωτιά” ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω το πρωί της Παρασκευής  καθώς μάρτυρας η οποία διατηρούσε για ένα διάστημα ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος της είχε παραδεχθεί ότι διατηρούσε σχέσεις με ανήλικα αγόρια, ενώ και η ίδια, όπως είπε, τον είχε συναντήσει στην Πάρο με έναν νεαρό ηλικίας 16 ετών.

Αρχίζοντας την κατάθεσή της η μάρτυρας είπε πως γνωρίστηκε με τον κατηγορούμενο το 2000 στην Πάτρα και διέκοψε κάθε επαφή μαζί του το 2016. Η γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη έγινε, όπως ανέφερε, σε παράσταση και έκτοτε η ίδια διατήρησε φιλική σχέση μαζί του καθώς και εκείνη ενδιαφέρονταν για το θέατρο. Η μάρτυρας τόνισε πως αργότερα, το 2004, η σχέση της με τον Δημήτρη Λιγνάδη εξελίχθηκε σε ερωτική.

«Το 2004 ήρθε στη Πάρο με ένα αγόρι, ήμουν εκεί με την οικογένειά μου, υπήρξε διένεξη. Πέρασε ένας χρόνος, ξαναήρθαμε σε επαφή. Πιεζόμουν από την συμπεριφορά του, ήταν χειριστικός. Μετά σταματήσαμε να μιλάμε μέχρι το 2016 μου ξαναζήτησε επαφή, όμως του είπα ότι ακούγονται άσχημα πράγματα για σένα ότι συναναστρέφεσαι με νεαρά αγόρια».