Η κόντρα συνεχίζεται: Απάντηση Μπλέτσα σε Παπανώτα!

Απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα έδωσε μέσα από το προφίλ του στα social media ο Ευτύχης Μπλέτσας. Ο Mr. Happy Traveller μετά τα όσα είπε για εκείνον ο Δημήτρης Παπανώτας αποφάσισε να απαντήσει με τον δικό του τρόπο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Αν προσπαθείς να είσαι τέλειος και να μην κάνεις λάθη καταλήγεις να μην κάνεις τίποτα. Και αν προσπαθείς να αρέσεις σε όλους, καταλήγεις να μην αρέσεις σε κανέναν. Καλημέρα”. Κάτω από την ανάρτησή του δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια ενθαρρυντικά ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει σε ορισμένους από τους ακολούθους του με υποτιμητικό τρόπο για τον Δημήτρη Παπανώτα, προσφωνόντας τον “αυτός”. “Πωω ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχε υπάρξει η αφορμή να μου γράψετε τόσο όμορφα πράγματα. Είμαι ευγνώμων που είστε όλοι εδώ. Σας ευχαριστω από καρδιάς” έγραψε σε σχόλιο του.
Πως όμως ξεκίνησε η νέα αυτή διαδικτυακή κόντρα μεταξύ Παπανώτα-Μπλέτσα;
Ο Δημήτρης Παπανώτας βλέποντας την Τρίτη {απεργία για τα ΜΜΕ} αρκετά επεισόδια από το Happy Traveler που παρουσιάζει ο Ευτύχης Μπλέτσας στον ΣΚΑΙ, άσκησε κριτική στον Mr Happy Traveler Ευτύχη Μπλέτσα για ελλιπείς γνώσεις που έχει. Μάλιστα ο Δημήτρης  Παπανώτας έγραψε στο προφίλ του στο instagramm: «Καλό παιδί ο Ευτύχης, δε λέω… Αλλά μήπως εκεί στον ΣΚΆΙ θα πρέπει λίγο να τον βοηθήσουν να μην εκτίθεται??? Σήμερα λόγω της απεργίας έπαιξαν αρκετά επεισόδια από την εκπομπή του σε επανάληψη. Εγώ είδα δύο. Το πρώτο στον Έβρο. Όπου περήφανος ο Ευτύχης μας έδειξε ένα άγαλμα σε ένα χωριό. Ένας άνθρωπος που πελεκούσε μια μυλόπετρα. Ο λιθόξοος μας εξήγησε ο Ευτύχης!!!! Είχε και ταμπέλα. ΛΙΘΌΞΟΟΣ… Μας πήρε η κοτρώνα στο δόξα Πατρί… Ας του εξηγήσει κάποιος ότι είναι λιθοξόος που σημαίνει ακριβώς αυτό: αυτός που πελεκάει την πέτρα…
Τώρα, απόγευμα, ο Ευτύχης μας ξενάγησε στη Νορβηγία. Όπου με λαχτάρα έτρωγε ( είναι λίγο απωθητικό αυτό που όλο κάτι μασουλάει ΣΕ ΠΡΏΤΟ ΠΛΆΝΟ) κέικ με λευκή κρέμα. Και…ω ναι, μας εξήγησε ότι το κέικ λέγεται κέικ με γάλα περιστεριού. Κανένα πρόβλημα ως εδώ. Έρχεται όμως η κοτρώνα. Φυλαχτείτε!!! “Τώρα δε το κάνουν με γάλα περιστεριού αλλά με γάλα αγελάδας”! Ότι δηλαδή αυτό το παιδί, έχει μαγειρέψει τα πάντα στην τηλεόραση γιατί η προηγούμενη εκπομπή του ήταν “Η ΚΟΥΖΊΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ “, έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο…και φευ πιστεύει ότι το περιστερι είναι θηλαστικό και κατεβάζει γάλα…που κάποιοι το αρμέγουν… Να κλάψω ή να γελάσω? Είναι όλα αυτά επιτρεπτά στην τηλεόραση? Και ποιος είναι τελικά ο ρόλος του…”ανεξάρτητου ” ΕΣΡ, αν όχι η διαφύλαξη της γλώσσας και η προστασία μας από τις απίστευτες βλσκειες που ακούμε????? Τι εννοούν στο ΕΣΡ “υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος ” αν όχι αυτά τα δείγματα πλήρους αμάθειας; Επαναλαμβάνω. Όλοι δικαιούνται να είναι αδαείς. Δε φταίει ο Ευτύχης. Αν και θα έπρεπε κι αυτός λίγο να το δουλέψει… Φταίει ο ΣΚΆΙ που ούτε βοηθάει έναν αδαή, κατα πως φαίνεται , συνεργάτη του, ούτε καν μπαίνει στον κόπο να ελέγξει το επεισόδιο που θα προβάλλει!!! Πόσο μάλλον όταν παίζει σε χιλιοστή επανάληψη!!!!! Έλεος χριστιανοί!!!!!».