Σταρόβας για Σπυρόπουλο: “Ο Σπυρόπουλος είναι η φαντασίωση του μισού γυναικείου πληθυσμού…”

O Δημήτρης Σταρόβας, φίλος του Κώστα Σπυρόπουλου, μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μετά τις καταγγελίες των Τζένης Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη και Λουκίας Μιχαλά.

Είπε στην εκπομπή:

«Δεν έχω μιλήσει καν με τον Κώστα, αλλά επειδή πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να θεωρηθεί ότι κρύβεται κάποιος που είναι στο κοντινό του περιβάλλον, είπα να πω την άποψή μου. Πληροφορήθηκα τις καταγγελίες… ναι, εντάξει… δεν έχω μιλήσει με τον Κώστα, να σας πω την άποψή μου, δεν υπάρχει περίπτωση, και δεν έχει να κάνει με το θέμα ότι είναι φίλος ή συνεργάτης, αν γνώριζα κάτι, δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση κάποιων ανθρώπων. Και ο αδελφός μου να ήταν το ίδιο θα έκανα αν ήξερα κάποιο αρνητικό.

Πρέπει να είναι παλιό έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, δεν ξέρω και πότε αναφέρεται αυτό, το ’90 κάτι… Δεν το λέω αυτό επί τούτου. Γιατί δεν πιστεύω στην περίπτωση της κυρίας Μπεκατώρου, και 50 χρόνια να περνούσαν, το θεωρώ χαζό το γιατί το θυμήθηκε τώρα, οποτεδήποτε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει.

Αλλά γνωρίζοντας τον Κώστα, έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς χωρίς εμπορικό συμφέρον, δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα, μην σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλας. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Με την περίπτωση του Ζησάκη, δέκα μέρες πριν από την πρεμιέρα δεν ερχόταν, του έλεγα “τι κάνεις, πρέπει να φύγω” τον απειλούσα και μου έλεγε “όχι, να δώσουμε μια ευκαιρία”… Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τη δουλειά του και τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον, ούτε οτιδήποτε προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο… δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο” υπογράμμισε στηρίζοντας τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Στη συνέχεια είπε πως: “Θα πω και κάτι που είναι λίγο επικίνδυνο, με ρίσκο να παρεξηγηθώ… Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή… Ο Κώστας είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει ακόμη και τώρα. Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, και με όλο τον σεβασμό… ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες, με όλο τον σεβασμό σε κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ προσωπικά. Απλά το αναφέρω»