Χώρισε η Εβελίνα Νικόλιζα μετά από 9 χρόνια σχέσης…

 

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να χαράξουν η Εβελίνα Νικόλιζα και ο σύντροφός της, Κλεάνθης, μετά από εννέα χρόνια σχέσης.

Η youtuber και τραγουδίστρια την Τετάρτη 11 Μαΐου δημοσίευσε στο προσωπικό κανάλι της στο Youtube ένα νέο βίντεο, στο οποίο και αποκάλυψε τον χωρισμό της.

Μάλιστα, η Εβελίνα Νικόλιζα προέβη σε αυτή την ανακοίνωση μετά από πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” το τελευταίο διάσημα είχε αποστασιοποιηθεί από τα social media.

Όσα είπε Εβελίνα Νικόλιζα για τον χωρισμό της

«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί από το 1:30.

Πηγη:Fthis