Ελένη Δήμου: “Στο J2US, το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο”

Η Ελένη Δήμου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης και συζήτησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλα. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, μίλησε και για την πρόσφατη συμμετοχή της στο J2US.

«Ήταν και για μένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα. Αυτό ανήκει σο 2021, ηρωική στάση», είπε η Ελένη Δήμου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του τελικού:

«Ο Μαρίνος Κόνσολος με παρέσυρε να σου πω την αλήθεια γιατί είχε προσδοκίες ότι θα κερδίσουμε και πείστηκα. Το φυσιολογικό είναι να ερχόντουσαν τα πράγματα όπως ήρθαν, ούτε ο Μαρίνος θέλει να γίνει τραγουδιστής ούτε εγώ να κάνω καινούρια καριέρα. Τα κορίτσια που κέρδισαν μια χαρά ήταν.

Απλά, όταν είμαστε σε μια εκπομπή κι έρχονται εσένα τρεις και σε βάφουν -λέω τώρα- κι εμένα έρχεται ένας και με βάφει, βλέπεις τη διαφορά. Έρχονται και σε ντύνουν και έχεις τα καλύτερα κι εσύ δεν τα έχεις αυτά, βλέπεις τη διαφορά. Και λες ΟΚ ρε παιδιά, εντάξει, μέσα είμαι, δεν τρέχει τίποτα γιατί εγώ την έκανα την καριέρα μου.

Μου βγήκε ένας θυμός. Ενώ το έβλεπα, παρασύρθηκα από τον Μαρίνο, ο οποίος το ήθελε ρε παιδί μου. Απλά θα ήμουν περήφανη για τον Μαρίνο, ότι έχω συμβάλει για να κερδίσεις. Αυτό. Κατά τ’ άλλα, μια χαρά ήταν ρε παιδιά, δεν τρέχει και τίποτα».

 

Πηγη: zappit