“Ελένη Καστάνη: “Τα τελευταία χρόνια είμαι μοναχικό άτομο…”

 

 

Πάντα έχουν ενδιαφέροντα όσα αναφέρει η Ελένη Καστάνη. Καλεσμένη στην Αννίτα Πάνια θα είναι απόψε η Ελένη Καστάνη. Η ηθοποιός θα μιλήσει για όλα. Σε αποσπάσματα που έπαιξαν στις πρωινές εκπομπές, η Ελένη Καστάνη αναφέρεται τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην κόντρα της με την Σοφία Μουτίδου.

«Στους έρωτες είμαι πολύ καλή, πολύ αποτελεσματική, στο φλερτ είμαι τέλεια. Τα τελευταία χρόνια είμαι μοναχικό άτομο. Είχα τους καλύτερους άντρες… Ο άντρας μου ήταν ένας λεβέντης από την Κρήτη, κούκλος, εφτά χρόνια μικρότερός μου. Έχω μάλλον μια τάση προς τους νεότερους. Μου αρέσουν οι ωραίοι. Με το σώμα είμαι πολύ φασίστας, δεν θέλω καθόλου να είναι ο άλλος παχουλός γιατί δεν δικαιολογώ και τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να κρατηθώ στο φαγητό και μαγειρεύω και καλά», λέει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Για όσα είχε πει γι’ αυτή η Σοφία Μουτίδου, λέει η Ελένη Καστάνη: «Κάποια συνάδελφος βγήκε και είπε κάποια πράγματα για μένα, με την οποία δούλεψα μία φορά εγώ, δεν έχω ξαναδουλέψει. Το άφησα να απαντήσει η ίδια η ζωή αν είναι αλήθεια αυτά ή ψέματα. Η κωμωδία έχει ότι μετριέσαι στο δευτερόλεπτο, «γελάσανε με την Ελένη, δεν γελάσανε με μένα. Γιατί γελάνε με την Ελένη»; Το έχω βιώσει κατά κόρον, είναι το μόνο πράγμα που σιχαίνομαι σε αυτή τη δουλειά. Για μένα δεν υπάρχει αυτό, δεν λειτουργώ ποτέ εναντίον των συναδέλφων μου. Αν γύριζα την πλάτη μου, τις περισσότερες φορές θα ήταν καρφωμένα στιλέτα.