Ελένη Καστάνη: “Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Αυτοκτόνησε!!!”

 

Μπορεί η Ελένη Καστάνη να το έχει εξομολογηθεί μερικές φορές για την αυτοκτονία του πατέρα της, ωστόσο δεν μπορείς να το πιστέψεις. Την ηθοποιό φιλοξένησε η Αννίτα Πάνια στο πλατό της εκπομπής «Ανοιχτά» το βράδυ της Πέμπτης στο OPEN. Μεταξύ άλλων, η γνωστή πρωταγωνίστρια μίλησε με ειλικρίνεια για την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την δύσκολη διαχείριση της τόσο από την ίδια όσο και από την υπόλοιπη οικογένεια της

Ειδικότερα, η Ελένη Καστάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου έφυγε όταν ήμουν 12 χρονών. Αυτοκτόνησε. Πήγαινα περιοδεία και όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούσαν αυτό. Έχω δραματικό υπόβαθρο ως άνθρωπος και όλο αυτό το γύρισα στην κωμωδία. Ήμασταν μια φυσιολογική οικογένεια. Δεν είχε δείξει σημάδια ότι είχε κάποιο πρόβλημα, δεν είχε κάποια διαφωνία με τη μητέρα μου, κάτι έντονο. Ήταν σοκ που ένα πρωινό ξύπνησα και δεν υπήρχε ο μπαμπάς μου. Το να βάλει κάποιος τέλος στη ζωή του είναι η απόλυτη δύναμη και η απόλυτη αδυναμία».

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό που ήταν και δεν τα κατάφερε. Άφησε ένα γράμμα, το πιο συγκλονιστικό από όλα ήταν ότι ήμουν το μόνο άτομο που τον αποχαιρέτησε, ξύπνιο μέσα στο σπίτι. Ήμουν η τελευταία που τον είδα. Είναι κάτι που σε ακολουθεί. Δεν έχω κάνει ποτέ ψυχοθεραπεία, δεν το έχω γιατρέψει μέσα μου. Άφησε το γράμμα το οποίο απευθυνόταν στη μητέρα μου».

«Το λέω και συγκινούμαι, πόσο άξια είναι να μεγαλώσει τα παιδιά της. Πέθανε κάτω από ένα δέντρο. Δεν ήξεραν τότε εκείνη την εποχή αυτή την αρρώστια» πρόσθεσε, με δάκρυα στα μάτια, η Ελένη Καστάνη στο late night της Αννίτας Πάνια στο OPEN.