Η πρώτη συνέντευξη της Ελένης και οι αλήθειες της ζωής της…

 

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ένα χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Αν και όπως  είπε η Ελεονώρα η  συνέντευξη θα προβληθεί ολόκληρη την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου σήμερα έδειξε ένα απόσπασμα, στην εκπομπή της, Mega καλημέρα.

“Στη γιορτή μου, 21 Μαΐου που αποφάσισα να μοιραστώ με τον κόσμο που με έβλεπε στην τηλεόραση ότι αυτή είναι η τελευταία τηλεοπτική μου σεζόν στον Alpha και την επόμενη χρονιά δεν θα βρίσκομαι στην τηλεόραση… Ο μόνος προγραμματισμός που είχα κάνει είναι ότι «αυτή είναι η τελευταία χρονιά». Ότι είχα πει ήταν αλήθεια και ξέροντας ότι θα σταματήσω, το ζούσα μέρα μέρα. Τον αποχωρισμό τον ένιωθα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν μέρα με την μέρα. Δεν ήθελα, όμως, αυτό να επηρεάσει το πως με βλέπουν οι τηλεθεατές ούτε να σκέφτομαι τι σκέφτονται σε όλη τη διαδρομή μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν. Το γιατί δεν το είπα την τελευταία μέρα και το είπα στη γιορτή μου ήταν γιατί ήθελα να πάρουμε και οι δυο πλευρές τον χρόνο να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι που κάναμε μαζί πάρα πολλά χρόνια φτάνει στο τέλος. Δεν είχα βάλει στο μυαλό μου αν θα ξαναδουλέψω και πότε. Αν θα είναι γρήγορα ή αργά. Το μόνο που σίγουρα ήξερα είναι ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ήμουν σπίτι μου…

Δεν αισθάνθηκα ποτέ η καρδιά μου να σφίγγεται εντελώς. Συνήθως όταν κάτι με δυσκολεύει ή νιώθω να έρχεται, σφίγγεται η καρδιά μου. Την ημέρα που αποχαιρέτησα τον κόσμο στην τελευταία μου εκπομπή, 1η Ιουλίου, είχα όλη την συγκίνηση του «γεια σας» αλλά δεν αισθάνθηκα ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου λέξη με τους ανθρώπους που με παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια. Αισθανόμουν ότι κάπου, κάπως, κάποτε θα τα ξαναπούμε χωρίς όμως πραγματικά να είχα μπει ή να είχα αφήσει σε κάποιον το περιθώριο από τον επαγγελματικό χώρο ότι θα κάνουμε μια κουβεντούλα το καλοκαίρι. Καθόλου. Όποιος και να με κάλεσε, είπα πως ότι ακούσατε είναι αλήθεια. Είμαι πολύ καλά και νιώθω πολύ όμορφα που είμαι εδώ στο MEGA”.