Όταν η Ελένη ξεκινούσε την καριέρα της, στο Mega και γύρισε στο…Mega!

Ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα, είναι αναμφισβήτητα η Ελένη Μενεγάκη η οποία πήρε “μεταγραφή’ στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι που είναι το Mega. Το 1991 την πρωτογνωρίσαμε στο πλευρό του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη στην εκπομπή Πρωινό Κοκτέιλ.

“Όταν είχε πιάσει την πρώτη μου δουλειά και έκανε το “Πρωινό Κοκτέιλ” με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη μου άρεσε να ασχολούμαι με τα βίντεο κλιπ. Ήμουν και 20 χρονών τότε” είχε αναφέρει σε μια από τις εκπομπές της η Ελένη Μενεγάκη χρόνια μετά.

Σε αυτή την εκπομπή η “ωραία Ελένη” έμεινε δυο χρόνια. Το 1992 συνέχισε την πορεία της στο Mega αυτή τη φορά στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου και το τηλεπαιχνίδι MEGA BANCA. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι αυτή ήταν και η πρώτη της δουλειά σε τηλεοπτική εκπομπή, ίσως γιατί τότε η Ελένη άρχισε να ξεδιπλώνει λίγο από το νάζι της που αργότερα θα την καθιέρωνε στη συνείδηση των Ελλήνων τηλεθεατών.

Η Ελένη ωστόσο είχε από τότε το δικό της άστρο. Ήξερε καλά μέσα της ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από κάθε άλλο. Και τα κατάφερε.

Μπόρεσε να γίνει η τηλεοπτική βασίλισσα που μέχρι τότε η Ελλάδα δεν είχε βρει. Και τα κατάφερε. Πάλεψε και δούλεψε σκληρά για να φτάσει εκεί που ήθελε. Και αυτό δεν ήταν άλλο από τον τηλεοπτικό της θρόνο!