Ελένη Φιλίνη: “”Μου είπε εν ψυχρώ ότι “αν δεν έρθεις μαζί μου….”

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε  στην Αννίτα για όλους και για όλα, σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη. Η αγαπημένη ηθοποιός περιγράφει τη μετακόμιση της οικογένειάς της στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών από την Κόρινθο στα Πατήσια, για τη λατρεία στο χορό και φυσικά για τη συμμετοχή της σε μουσικοχορευτικές παραστάσεις από τα δεκαπέντε της χρόνια.

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια θυμάται τα πρώτα της βήματα στο θέατρο, τα 80’s όπως και τη θρυλική εποχή της «βιντεοκασέτας» για να φτάσει στο σήμερα και στις θεατρικές της παραστάσεις αλλά και στις συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές.

Η Ελένη Φιλίνη δε φοβάται να εξιστορήσει προσωπικές ιστορίες με κακοποιητικές συμπεριφορές με θύμα την ίδια, ειδικά στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Περιγράφει, ακόμα, πώς τα μάζεψε και έφυγε από μια παράσταση στην πρόβα τζενεράλε, καθώς γνωστός θεατρικός πρωταγωνιστής της έκοψε το ρόλο της στο μισό.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για την προσωπική της επιλογή, να μην κάνει παιδιά, αλλά και να αποφύγει τον γάμο, παρά τις πιέσεις που είχε κατά καιρούς από τις μακροχρόνιες σχέσεις της.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Σκουρολάκιος, ο Γιώργος Ματαράγκας , η Χόντεν Κέιτ και ο παιδικός της φίλος Σάββας Αντωνιάδης αφηγούνται άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνίστρια την Ελένη Φιλίνη.

Τέλος, η δημοφιλής ηθοποιός παίζει ρακέτες με την Αννίτα με στυλ… «80’s Reunion» και πρωταγωνιστές όλους και όλες εκείνες που αγαπήσαμε τη χρυσή δεκαετία.