Ελεάνα Χριστοπούλου: “Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, αντιθέτως μου χρωστάνε…”

Την Έλενα Χριστοπούλου καλωσόρισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρώτο The 2night Show για τη νέα χρονιά. Οι πληροφορίες του παρουσιαστή ήθελαν τη δημοφιλή μάνατζερ μοντέλων να είδε τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις της στην εκπομπή του και τη ρώτησε σε τι διαφέρει από τον τότε εαυτό της.
«Δεν μετανιώνω που ασχολήθηκα με την τηλεόραση. Μ΄αρέσει πολύ  με αποκορύφωνα το “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Γάργαρο νεράκι μου φάνηκε”».

Πώς της φάνηκε η εμπειρία της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο;».
Στην πορεία της πέρασε από πολλά επαγγέλματα μέχρι να καταλήξει στην τηλεόραση.

«Δούλεψα από σέρβις, σε μπαρ, πήγα σε μία σχολή υποκριτικής γιατί πάντα έκανα το στρίβειν διά του αρραβώνος στα πράγματα. Όταν νιώθω ότι βαριέμαι δεν παίζει να με κρατήσει κανείς πίσω».

Επαγγελματικά νιώθει πως δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν.

«Δεν με έχει βοηθήσει κανένας εμένα. Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν, αντιθέτως μου χρωστάνε. Είμαι απόλυτη 1000%» είπε κατηγορηματικά.

Στη ζωή της θα ήθελε να μην έχει πληγωθεί τόσο πολύ στην προσωπική της ζωή.

«Δεν θα ήθελα να έχω τόσες πληγές στη ζωή μου. Έχω πάρα πολλές πληγές μέσα μου στα προσωπικά μου. Άφηνα τις πληγές μου και κακοφορμούσαν γιατί ήμουν μία ωραία στρουθοκάμηλος.

«Δεν είναι πληγή ο έρωτας, είναι χαρά και το έμαθα τώρα πια, δεν το ήξερα πριν. Παλιά είχα την ταλαιπωρία στο αίμα μου» πρόσθεσε.
Τι είναι αυτό που της έχει ζητήσει πολλάκις ο σύντροφός της, Αποστόλης Κώτσης, και του έχει αρνηθεί;

«Μου έχει προτείνει πολλές φορές ο Αποστόλης να τα παρατήσουμε και να πάμε σε ένα βουνό αλλά αρνήθηκα» εξομολογήθηκε