Το δημόσιο κατηγορώ της Ελεονώρας για το περιστατικό με το γατάκι στην Αιδηψό!

Σάλος προκλήθηκε τη Δευτέρα (02/05) από το βίντεο που ένας άνδρας κλωτσάει ένα γατακι και το πετάει προς τη θάλασσα σε ψαροταβέρνα στην Αιδηψό. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές και ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Στα social media επικράτησε πανικός, ενώ δημόσια θέλησε να τοποθετηθεί για το περιστατικό και η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με το γατακι της και τη συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα αγοράκι που γεννήθηκε σε μια οικογένεια που στις αρχές κ τις αξίες της δεν συμπεριλαμβανόταν ο σεβασμός κ η αγάπη προς την ίδια την ύπαρξη κ τη ζωή.

Το αγοράκι αυτό μεγάλωνε κ στη πορεία της ζωής του αναζητούσε ομοίους του ώστε να ταιριάξει.

Βρήκε λοιπόν κ άλλους που μεγάλωναν με αξίες κ αρχές που δεν συμπεριελάμβαναν τον σεβασμό κ την αγάπη προς την ύπαρξη κ τη ζωή.

 

Το αγοράκι κ οι όμοιοι του εφάρμοζαν στη ζωή τους αυτό που είχαν διδαχθεί κ που καθρέφτιζε το σύνολο των αξιών κ των αρχών που είχαν υιοθετήσει.

Έτσι λοιπόν σε μια ψαροταβέρνα δελέασαν με φαγητό ένα γατακι κ μετά το έσπρωξαν στη θάλασσα. Το βρήκαν πολύ αστείο κ γελούσαν.

Το αγοράκι συνελήφθη. Στους ομοίους του μάλλον κόπηκε το γέλιο λίγο απότομα.

Το πρόβλημα που έχει το αγοράκι, οι όμοιοι του αλλά κ όλοι μας, είναι το ότι οι αρχές κ οι αξίες ενός ανθρώπου δύσκολα μετακινούνται.

Γι αυτό καλό είναι να επιλέγονται κ να διδάσκονται προσεκτικά.

Που σημαίνει πως οι δυσλειτουργικές συμπεριφορές από κακές αρχές κ σαθρές αξίες πρέπει να αποτρέπονται.

Κ κάπου εδώ τα 50.000 ευρώ κ τα έως 10 χρόνια φυλάκισης μπορεί και να βοηθήσουν.

Όχι για να παραδειγματιστεί και να γίνει άνθρωπος το περίττωμα, αλλά για να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει ως απόβλητο ανάμεσα σε πλάσματα , χωρίς να μολύνει τους γύρω του.

Νίαου


Πηγη: Tlife