Σήμερα η πρεμιέρα του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” με εκπλήξεις!!!

Το λαμπερό σόου επιστρέφει στον ANT1 και αναζητά το επόμενο μεγάλο ταλέντο της χώρας. Πόσο εύκολα ή δύσκολα θα είναι φέτος τα πράγματα για τους τέσσερις κριτές;

Ψυχή, πάθος, δύναμη, έκφραση, όνειρο! Το Ελλάδα έχεις ταλέντο κάνει πρεμιέρα απόψε, Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 20:00 στον ANT1, το πρώτο κανάλι το οποίο έφερε στην ελληνική τηλεόραση το λαμπερό σόου.

 

Τα φώτα του Ελλάδα έχεις ταλέντο ανάβουν και η σκηνή γεμίζει από έμπνευση, θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση αλλά και διαγωνιζόμενους που θα μας καθηλώσουν και θα μας εκπλήξουν! Ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκινά, με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.
Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του σόου στον πλανήτη κάθονται τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα θα δίνουν το πράσινο φως στους συμμετέχοντες. Πόσα ΝΑΙ και πόσα ΟΧΙ θα πουν; Ποια ταλέντα θα τους εντυπωσιάσουν;
Στο τιμόνι της παρουσίασης, θα είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ένα μοναδικό δίδυμο που θα δώσει μία απολαυστική νότα στο βραβευμένο οικογενειακό σόου.