Πήρε θέση η Ζήνα: “Να σας πω ότι δεν είμαι ηλίθια….”

 

 

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, το μεσημέρι της Πέμπτης,  φιλοξένησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη  των πιο πολυσυζητημένων  πρόσωπα των ημερών, που δεν είναι αλλα από  τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου, τους γονείς στην Πάτρα, που έχασαν τα τρία κοριτσάκια τους στη διάρκεια τριών ετών.

Το ζευγάρι άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι και την καρδιά του σε τηλεοπτική κάμερα και μίλησε για όλα στον Γιώργο Σόμπολο και έδωσε απαντήσεις σε όλα όσα ακούγονται και σε όλα τα αναπάντητα-μέχρι τώρα-ερωτηματικά.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ζήνα Κουτσελίνη, δίχως να “μασήσει” τα λόγια της απάντησε σε  σχόλια που έχει δεχτεί μετά την προβολή της συνέντευξης, που έκανε τον γύρο των εκπομπών αλλά και των sites.

Απάντηση στα σχόλια που δέχτηκε μετά την πρώτη συνέντευξη των γονιών από την Πάτρα που έχασαν τα τρία παιδιά τους, έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

“Διαβάζω τι γράφετε και στο Twitter και το Instagram και παντού. Να σας πω ότι δεν είμαι ηλίθια. Καταλαβαίνω πάρα πολύ καλά αν μιλάμε για αμέλεια και στα τρία παιδιά ή αν κάποιο είχε γονιδιακό θέμα ή κάτι του συνέβη ή καρκίνος κτλ. Ούτε είμαι αυτός ο άνθρωπος που θα πει ”αυτή έχει εγκληματήσει, αυτός είναι ο εγκληματίας, αυτός ο ιατροδικαστής”. Αυτά είσαι θέματα της Εισαγγελίας. Ηλίθια μπορεί να είμαι αλλά μερικές φορές είμαι ο άνθρωπος που κάθομαι σε αυτή εδώ την εκπομπή και σέβεται τους ανθρώπους και που έχουν δώσει συνέντευξη και που έχουν μιλήσει και που έχουν καταθέσει την ψυχή τους. Ο χαρακτηρισμός από την άλλη πλευρά και απέναντι είναι πολύ εύκολος. Από την πολυθρόνα. Από το πρόβλημα είναι πολύ πιο δύσκολος. Πιστέψτε με. Καθίστε μια μέρα απ’ την απέναντι πλευρά. Περάστε από τους τρεις ρόλους: εσείς, ο άλλος κι ο κριτής. Ο πιο εύκολος ρόλος είναι αυτός του κριτή. Εγώ η ηλίθια Ζήνα, το είπα αυτό 13 και 58 δευτερόλεπτα, αγαπητοί του καναπέ”, είπε η Ζήνα.
Πηγη:Zinapost