Ζήνα για καβγά Κουσουλού με Καλιακμάνη: “Δεν μιλάμε ακόμα με τον Γιώργο, αλλά …”

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας, από τότε που η τηλεοπτική κόντρα του αξιωματικού της Ελληνικής αστυνομίας Γιώργου Καλιακμάνη και του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” κυριάρχησε για μερικά εικοσιτετράωρα σε όλα τα sites. Η παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε στον on air καβγά του Πέτρου Κουσουλού και του Γιώργου Καλλιακμάνη και αποκάλυψε πως μέχρι και σήμερα δεν μιλάει με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

«Ο Γιώργος  είναι ένας πολύ πολύ καλός μου φίλος, όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος τον βλέπει 7 χρόνια στη δική μου εκπομπή και μετά βγήκε και στις υπόλοιπες. Ο Πέτρος Κουσουλός είναι φίλος επίσης και συνεργάτης. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης είτε του αρέσει, είτε όχι, έθιξε πάρα πολύ τον Πέτρο Κουσουλό. Όταν γυρίζεις στα μούτρα ενός ανθρώπου και του λες ότι εκμεταλλεύεσαι τα παιδιά, είναι πολύ προσβλητικό και όταν το επαναλαμβάνει την άλλη ημέρα στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, συνεχίσει την προσβολή.

Ο Πέτρος ως είναι πατέρας δύο παιδιών, έχει αποδείξει ότι το μόνο που τον ενδιάφερε σε αυτή την υπόθεση ήταν να βρει την αλήθεια για αυτά τα δύο παιδιά και σε καμία περίπτωση να τα εκμεταλλευτεί.

Το CD με τις φωτογραφίες το είχε στα χέρια του πολύ καιρό πριν, σχεδόν από την πρώτη στιγμή και μου είπε: “Ζήνα, αυτό θα το βγάλω στην εφημερίδα, όταν κάποιοι προσπαθήσουν να το κρύψουν”.  Αυτό το CD δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Ανθρωποκτονιών και τότε αναγκάστηκε να τις βγάλει στην εφημερίδα. Η αλήθεια είναι αλήθεια και οφείλουμε να σεβαστούμε έναν άνθρωπο που τουλάχιστον δημοσιογραφικά, σε αυτό το θέμα έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν θα άφηνα ποτέ τον συνεργάτη μου ξεκρέμαστο. Δεν μιλάμε ακόμα με τον Γιώργο, αλλά θα το βρούμε στην πορεία. Μας το κρατάει ο Γιώργος. Αλλά έτσι είναι», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.