Το κορίτσι που έφτιαξε τηλεοπτικές καριέρες, έγινε 50 ετών!!!


Η Ζήνα έγινε 50 ετών και φαίνεται να το απολαμβάνει πολύ. Είναι από τις πιο δυναμικές τηλεοπτικές παρουσίες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Και όπως έχουμε ξαναπεί σε αυτή τη γυναίκα χρωστούν την καριέρα τους, πολλά ονόματα της τηλεόρασης. Ένα μεγάλο μέρος η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Νίκος Μουτσινάς και τόσοι άλλοι. Όποιοι την έζησαν σε διάφορες εποχές της καριέρας της {πρέπει να μετράει ήδη 30 χρόνια} γνωρίζουν πως είναι η πιο δουλευταρού από όλες. Το μυαλό της δουλεύει σαν τη Σεμίνας Διγενή. Είπα Σεμίνα και δεν πρέπει να παραλείψω πως η Ζήνα ήταν μία από τις
πιο “σκληρές” ρεπόρτερ της. Δεν έχει ωράριο και αυτό για τους συνεργάτες της είναι…μειονέκτημα αφού δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε λεπτό από την φωνή της. Μπορεί να σε πάρει ανα πάσα στιγμή να σου πει την ιδέα της για την αυριανή της εκπομπή και εσύ να κοιμάσαι. Όμως εκείνη θα στην πει! Το πιο σημαντικό όμως προτέρημα της  {που ίσως έχει πάρει και από την δασκάλα της την Σεμίνα}, είναι ότι διεκδικεί για τους συνεργάτες της και όσους το αξίζουν αυτά που πραγματικά…αξίζουν!
Ας μην πούμε άλλα για την Ζήνα Κουτσελίνη, γιατί θα φανεί σαν ευαγγέλιο για εκείνη. Ωστόσο θα ποστάρουμε όσα η ίδια έγραψε σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων της: “21 Απριλίου, σαν σήμερα πριν 50 χρόνια ήρθα στο φως! Πέρασα από πολλά σκοτάδια αλλά με κράτησε το φως γιατί δούλεψα πολύ εσωτερικά και εξωτερικά για να το κρατήσω αναμμένο! Σήμερα μπορώ να το φωνάξω πως είμαι 50 και τα κατάφερα”.

Ζήνα, χρόνια πολλά, χρόνια καλά!!!