4 χρόνια χωρίς την Ζωή: “Ο χρόνος περνάει γρήγορα, το κενό όμως παραμένει…”

Συνέντευξη στην εκπομπή της «Καλοκαίρι not» παραχώρησε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ο οποίος μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για την Ζωή Λάσκαρη.

 

 

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τον ξαφνικό θάνατο της και ο ποινικολόγος δεν μπορεί να τον ξεπεράσει. Μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσαν σαν ζευγάρι, τις τρυφερές τους στιγμές, αλλά και για το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, όπου η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή.

«Ο χρόνος περνάει γρήγορα, το κενό όμως παραμένει. Η απουσία είναι μόνιμη και σκληρή. Η Ζωή ήταν ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, εκρηκτικός, ατίθασος, ερωτικός. Η Ζωή πάλεψε να συντηρήσει τον γάμο μας. Αυτά τα 41 χρόνια γάμου ήταν ένα πολύ όμορφο επίτευγμα που οφείλεται στη Ζωή. Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα διαρκέσει η συμβίωσή μας. Αλλά έφυγε νωρίς.

Υπήρχαν στιγμές δύσκολες στην κοινή μας ζωή. Υπήρχαν συγκρούσεις. Με τη Ζωή διαφωνούσαμε στα πολιτικά ζητήματα γιατί είχε απόψεις πολύ έντονες. Έχω πολλά προσωπικά της αντικείμενα. Τα χαζεύω και θυμάμαι. Ανταλλάσσαμε σημειώματα με τη Ζωή. Πολλές φορές της έγραφα και μου απαντούσε. Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη αφότου έφυγε η Ζωή δεν υπήρχε λόγος να πηγαίνω», δήλωσε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

 

Ο ποινικολόγος κάνοντας τον δικό του απολογισμό για το 2020 στην κάμερα του Αντ1 το πρωί της Πέμπτης, συγκινεί με τα λόγια του για την γυναίκα της ζωής του.

«Η συμβίωση μας με την Ζωή διήρκησε 41 χρόνια. Περάσαμε φουρτούνες, περάσαμε μπουνάτσες, περάσαμε πολλές φάσεις στη ζωή μας αλλά το ότι μείναμε 41 χρόνια μαζί, και περισσότερα εάν δεν έφευγε έτσι όπως έφυγε ξαφνικά τον Αύγουστο του 2017, θα ήμασταν ακόμα μαζί».