Οι αποκαλύψεις του Ψινάκη για την οικογένειά του και η αποκλήρωση…

Άλλο ένα επεισόδιο από το Γηροκομείο του Ηλία Ψινάκη ανέβηκε και σε αυτό εκτός από τις ξεκαρδιστικές ιστορίες και το άπειρο παρασκήνιο της συμμετοχής του Σάκη Ρουβά στη Eurovision του 2004,  ο γνωστός μάνατζερ για πρώτη φορά μίλησε για τον πατέρα του  και την προβληματική σχέση μαζί του.

Όπως εξήγησε η μητέρα του ήταν από πολύ καλή οικογένεια – ο παππούς της ήταν αρχίατρος του βασιλιά Κωνσταντίνου (παππού του τέως) ενώ ο πατέρας του ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους

Ο ίδιος τους πρώτους μήνες της ζωής του ζούσε σε σκάφος.

«Δεν είχα καλή σχέση. Ο πατέρας μου ήταν ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος. Είχε την ΗΛΚΑ. Είχε εφεύρει τους αναφλεκτήρες των μπαζούκας. Κακό κάρμα βέβαια αλλά πάρα πολλά λεφτά.

Γεννήθηκα σε ένα περιβάλλον με πολύ μορφωμένους από την πλευρά της μαμάς μου και πολύ πλούσιους από την πλευρά του μπαμπά μου και τους έβλεπα όλους αυτούς χάλια.

Για μένα άλλο ήθελε ο μπαμπάς μου άλλο η μαμά μου.

Μια φορά με αποκλήρωσε μία μέρα δυο φορές και του λέω μπαμπά δε γίνεται αυτό το πράγμα.

Μου έλεγε “να κουρευτείς αλλιώς τη Μερσεντές στον κύριο Γιάννη”. Μια μέρα τα μάζεψα, πάω στο γραφείο στον Πειραιά να το δώσω στον κύριο Γιάννη, δεν φρενάρει στα πλακάκια η Μερσεντές, μπαίνει η τζαμαρία όλη και σκάει στο καπό αλλιώς δεν θα σας μίλαγα και λέω “πες στον πούστη τη Μερσεντές την έδωσα και να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο”.

Η πατέρας μου μού έλεγε “μην δέχεσαι συμβουλές. Θα τους λες δώσε μου 10.000 δολάρια”. Μια μέρα είπε να μου δώσει μια συμβουλή και του λέω “δώσε μου 10.000 δολάρια” και κόβει ένα τσεκ και μου το δίνει».

 

Πηγή Znews.gr