Η Ζήνα τόχει…

RespectNews Team

Η Ζήνα τόχει. Και αυτό τόχουν παραδεχτεί πλέον όλοι. Τόσο το κοινό που την ακολουθεί χρόνια, όσο και τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει. Όταν μάλιστα, έχεις απέναντί σου ένα τόσο ισχυρό brandname όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, και εσύ την “κοντράρεις” στα νούμερα τηλεθέασης, στα ίσια και την περνάς, τότε αναμφίβολα είσαι νικητής της τηλεοπτικής ζώνης! Τον Λιάγκα δεν τον θεωρώ αντίπαλο. Περαστικός -μάλλον- από την συγκεκριμένη τηλεοπτική ζώνη!
Γιατί ουσιαστικά δεν κοντράρεις την εκπομπή ως θεματολογία, αλλά την εκπομπή ως Ελένη Μενεγάκη. Και μιλάμε για μια παρουσιάστρια που έχει γράψει την δική της ιστορία την ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, η Ζήνα, στα πρώτα χρόνια της Ελένης ήταν εκείνη που της έφτιαξε την τηλεοπτική εικόνα, που την ανέβασε στον τηλεοπτικό θρόνο και την ώθησε για να παραμείνει μέχρι σήμερα. Και η Ελένη έγινε βασίλισσα, λόγω της δικής της λάμψης από εκεί και πέρα.
Έκτοτε που δρόμοι τους χώρισαν, η Ζήνα έφτιαξε και άλλα τηλεοπτικά πρόσωπα και τα “πασάλειψε” με χρυσόσκονη. Άλλα έμειναν μέχρι τις μέρες μας, άλλα εξαφανίστηκαν.
Το θέμα είναι ότι Ζήνα για όσους την έχουμε ζήσει από πολύ κοντά, έχει τέτοια ευστροφία και τέτοια τηλεοπτική πείρα που πάντα ξέρει πως να γυρνάει το “καράβι’ εκεί που θέλει εκείνη!