Η Νατάσσα απαντάει για Τριαντάφυλλο και Θεοφάνους!

Στο περιοδικό OK μίλησε η Νατάσσα Θεοδωρίου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη. Μέσα σε όλα μίλησε και για τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Θεοφάνους με τους οποίους είχε συνεργαστεί παλιά με πολύ μεγάλες επιτυχίες, ωστόσο στην πορεία της καριέρας τους δεν ξαναμίλησαν. Γιατί όμως δεν απαντάει ποτέ γι΄αυτούς;
“Θα σου απαντήσω κάτι για όλους τους ανθρώπους. Όσοι πέρασαν από τη ζωή μου και δημιουργήσαμε κάτι ωραίο, έτσι μένουν στο μυαλό μου. Γι’ αυτό βλέπεις ότι δεν απαντώ ποτέ. Όχι γιατί θέλω να αποφύγω το κουτσομπολιό στα Μέσα -δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό-, αλλά γιατί για εμένα μεγαλύτερη σημασία έχει ότι με τον Τριαντάφυλλο βρεθήκαμε και κάναμε πολύ ωραία τραγούδια. Οπότε, όλα τα άλλα δεν με στεναχωρούν, γιατί ούτε τα ακούω ούτε τα βλέπω, ούτε γελάω. Υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μας που είναι περίεργες. Αλλά δεν μένω ποτέ σε αυτές”.

Με τον Γιώργο Θεοφάνους πιστεύεις ότι θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι σας;

Γιατί όχι; Έχουμε κάνει τεράστιες επιτυχίες μαζί -ο κόσμος τις έχει κάνει τεράστιες. Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, αφού έχει αποδειχτεί ότι ταιριάζουμε.