Συγκλονίζει ο Θάνος Καληώρας για την Τζέσσυ Παπουτσή!

Συγκλόνισε με την αφήγησή του για την Τζέσσυ Παπουτσή ο Θάνος Καληώρας. Ο ηθοποιός και πρώην σύζυγος της σπουδαίας ηθοποιού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή, αλλά και για την μικρή του εγγονή, την Τζέσυ.
«Έχω ένα εγγονάκι, γεννήθηκε λίγο μετά το θάνατο της γιαγιάς της, η Τζεσούλα μου! Τη βαφτίσαμε μαζί με τη γυναίκα μου και είμαστε πανευτυχείς πάνω σε αυτό. Δηλαδή, έφυγε μια καλοκάγαθη ψυχή και γεννήθηκε μια υπέροχη και τρυφερή ψυχή. Και βέβαια έχουν το ίδιο όνομα. Ο γιος μου ήθελε το όνομα της μητέρας του και πολύ καλά έκανε. Το βαφτιστικό όνομα είναι Γεσθημανή, αλλά λόγω του ότι είναι ευρέως γνωστό το όνομα της Τζέσυς, τη φωνάζουμε Τζέσυ», είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.
Ο Θάνος Καληώρας πρόσθεσε επίσης: «Η Τζέσυ δεν πρόλαβε να γνωρίσει την εγγονή της. Δυστυχώς σε τρεις μέρες ήταν που άρχισε η περιπέτειά της όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο και μετά για δυόμιση μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα, δηλαδή δεν συνήλθε ποτέ. Δυστυχώς… Ενώ ήξερε ότι είναι έγκυος η νύφη της, δεν πρόλαβε να τη χαρεί, αλλά πρόλαβε να ακούσει την ευχάριστη είδηση».