Σάσα Μπάστα: “Δεν πιστεύω ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε κάτι τέτοιο…”

Για τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον χαρακτήρα του, μίλησε η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια που επί χρόνια συνεργάζεται με τον Θέμη Αδαμαντίδη, αφού ξεκαθάρισε πως η συνέντευξη είχε κανονιστεί πριν τη σύλληψη του τραγουδιστή, αναφέρθηκε σε εκείνον λέγοντας πως δε μπορεί να πιστέψει πως έχουν γίνει όλα αυτά για τα οποία τον κατηγορούν αφού στη μακρόχρονη συνεργασία τους δε τον έχει δει ποτέ ούτε να θυμώνει.

«Ακόμα δεν πιστεύω ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε κάτι τέτοιο. Αν δε το δω δηλαδή, δε μπορώ να το πιστέψω. Με αυτόν τον άνθρωπο συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Δεν τον έχω δει καν να νευριάζει. Πόσω μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις… Μιλάω για τον άνθρωπο που έχω γνωρίσει εγώ. Είναι πάντα τόσο ήρεμος. Μπορεί να πέσει ένα ολόκληρο φωτιστικό επάνω του και να γελάει, δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται. Προφανώς αν αποδειχθούν όλα αυτά, τα καταδικάζω. Εγώ μιλάω για τον Θέμη όπως τον έχω γνωρίσει σαν άνθρωπο. Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω λίγο πιο άνετα, θα έλεγα πολλά. Τα χρόνια συνεργασίας μας με τον Θέμη είναι πολλά, δε μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού, ξέρω όμως πως ήμασταν ως συνεργάτες;.

Γνωρίζω και τις δυο κοπέλες και τα παιδιά του. Δεν ξέρω αν στέλνει ή όχι λεφτά στα παιδιά του αλλά τα έχω δει τα παιδιά του, μας τα έφερνε στα Live, σε εξόδους για φαγητό… Δε ξέρω τι έγινε από τότε που έφυγαν στο εξωτερικό. Τις κοπέλες επίσης τις ξέρω και τις δυο. Δε ξέρω τι μπορεί να έχει μεσολαβήσει και να έκανε αυτό το μπαμ που λένε, αν το έκανε. Εγώ δεν τον έχω δει καν να θυμώνει και να υψώνει τη φωνή του.

Τη Βαρβάρα τη συμπαθώ πολύ. Εγώ έβλεπα ένα ερωτευμένο ζευγάρι. Δε μπορώ να ξέρω τι γινόταν σπίτι τους. Γι’ αυτό είπα ότι δε μπορώ να πιστέψω ότι έχει γίνει όλο αυτό» είπε η Σάσα Μπάστα.