Τα δάκρυα του Θανάση Κατερινόπουλου για τον αδικοχαμένο γιό του!

Με αφορμή τη συμπλήρωσε δέκα μηνών από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ο Θανάσης Κατερινόπουλος ρωτήθηκε για την απώλεια του γιου του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μετά από ερώτηση της Ζήνας Κουτσελίνη, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της Αστυνομίας είπε “Αποφράδα μέρα, 1η Μάρτη του 2017. Γνωρίζονταν με τον Γιώργο πολύ καλά, τελοσπάντων…Άλλες οι βουλές των ανθρώπων και άλλες των Θεών” προσπαθώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

Μάλιστα, στη συνέχεια ο Θανάσης Κατερινόπουλος τόνισε: “Ζήνα, γεννήθηκα σε χωριό, μεγάλωσα σε καλύβα και μετά έζησα σε σπίτι. Για μένα στο κέντρο ήταν, είναι και θα είναι πάντα ο άνθρωπος και όχι το χρήμα. Χρήμα δεν απέκτησα ποτέ, φίλους χιλιάδες. Φανατικούς. Και κάποιους φανατικούς εχθρούς. Όλα είναι στο παιχνίδι. Για εμένα μετρούν οι σωστές ανθρώπινες σχέσεις, η μπέσα που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας και ο καλός ο λόγος. Όλα τα άλλα είναι εφήμερα”.

Όταν η Ζήνα Κουτσελίνη τον ρώτησε αν θα έλεγε δημόσια σήμερα όσα δεν είπε ποτέ στον αδικοχαμένο γιο του, εκείνος απάντησε: “Τα λέγαμε όλα! Ειλικρινά τα λέγαμε όλα. Ήταν ένα παιδί πολύ καλύτερο από εμένα. Θα πει κανείς ότι είναι γιος μου. Και ο άλλος μου γιος είναι αστέρι. Αλλά ο μεγάλος ήταν το κάτι άλλο! […] Δεν είναι τυχαίο πως ήταν ένας μαθητής του 19,8 όλα τα χρόνια, πήρε πτυχίο στην ώρα του, το καλοκαίρι πήγαινε και δούλευε σε ένα βενζινάδικο και από το μεροκάματό του εκεί αγόρασε αυτοκίνητο. Τι να πω; Η αγάπη του… Στον αδελφό του, στη μάνα του, σε μένα, στον παππού του ειδικά… Τρελή αδυναμία!”.

“Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου να είναι ο γιος μου καλά. Και όλα τα παιδιά του κόσμου. Και εγώ βέβαια, η σύντροφός μου… Τι να πω… Να μη ζήσει κανένας μα κανένας πατέρας και μάνα απώλειες παιδιών τους και προσφιλών τους προσώπων” πρόσθεσε.