Γιατί μπήκε σε νοσοκομείο ο εγγονός του Μίκη…

Ο Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης είναι το μεγαλύτερο από τα εγγόνια του κορυφαίου Μίκη Θεοδωράκη και ήταν αυτός που έριξε γέφυρες μέσα στην οικογένεια προκειμένου να πέσουν οι τόνοι  κατά την διάρκεια της κηδείας του πολυαγαπημένου του παππού.

Άλλωστε, ο Άγγελος ήταν και το εγγόνι που επισκεπτόταν πιο συχνά από όλους τον παππού του και πόσταρε φωτογραφίες μαζί του και με υπερηφάνεια τις σχολίαζε.

Η ανάρτηση του εγγονού του Μίκη Θεοδωράκη

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ένιωσε την ανάγκη να επισκεφθεί, όπως έγραψε, την Νευρολογική κλινική του Αιγινήτειο γράφοντας “Περιμένοντας για τη νευρολογική κλινική που έχει εφημερία στο Αιγινήτειο . Μια κυρία περίμενε τα αποτελέσματα της έως τις 16:45 και μου είπε πως είχε έρθει απ’ τις 11 το πρωί . Εντάξει και εγώ είμαι σχεδόν δυόμισι ώρες, όχι και πολύ.”

Η ανάρτηση του Άγγελου Θεοδωράκη
Κάτω από την ανάρτηση αυτή εκατοντάδες σχόλια προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στον νεαρό που κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί με την υγεία του. Ύστερα από τέσσερις ώρες αναμονής κι ενώ τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεφταν βροχή, όπως αναγράφει η εφημερίδα espresso, ο ίδιος έγραψε προσπαθώντας να ηρεμήσει τους φίλους του “Τελικά μια χαρά όλα, ήταν στρες και πίεση απ’όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα”, δίνοντας τέλος στο θρίλερ με την υγεία του!