Γιώργος Θεοφάνους: “Αν ανοίξει η υπόθεση τραγούδι θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα…”

Τις δικές του αλήθειες είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος βρέθηκε χθες μπροστά από την κάμερα της εκπομπής “Πρωϊνό” στον ΑΝΤ1. ‘Όπως ήταν λογικό δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το θέμα των ημερών με τις καθημερινές καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κα αφορούν το θέατρο και τον χώρο του θεάματος .

Ο  Γιώργος Θεοφάνους αναφέρθηκε φυσικά και στην μουσική βιομηχανία και τόνισε πως υπάρχουν πολύ χειρότερα περιστατικά. «Αν ανοίξει η υπόθεση “τραγούδι” θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα. Μακάρι να ανοίξει! Ξέρω, δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Σαφέστατα ξέρω για ανθρώπους που τους έχουμε είδωλα, που μπορεί να ζουν ή να μην ζουν. Οι μαγαζάτορες, οι μαέστροι, οι τραγουδιστές μεταξύ τους, η μεγάλη φίρμα με τη μικρή φίρμα, ποια η διαφορά του σκηνοθέτη με τον ηθοποιό; Ποιος αποφασίζει εκεί; Στη δουλειά τη δικιά σας; Στα κανάλια μέσα; Αυτά υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα», σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην υπόθεση της Λυδίας Σερβού σχολίασε: «Δεν τη γνώριζα την ιστορία. Η Λυδία είναι ένας εξαιρετικά μορφωμένος και σωστός άνθρωπος. Είχε ανάγκη να το πει. Το έκανε με τον τρόπο της. Δεν σου κρύβω ότι κι εμένα με προβληματίζει αυτό που γίνεται με την τηλεόραση. Πρέπει να στήνουμε τηλεδικαστήρια; Από την άλλη η τηλεόραση είναι ένα πάρα πολύ δυνατό μέσο. Θέλει βήμα ο άλλος. Βέβαια, το βήμα πολλές φορές παρεξηγείται, ειδικά στα social media».