Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: “Αν είχε επέμβει εισαγγελέας, δεν θα υπερασπιζόμουν κανέναν…”

Μια συνέντευξη με πολλούς “αποδέκτες” έδωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για όλα. Ωστόσο τα όσα είπε για το Me too δεν ήταν και τόσο “κατανοητά” με αποτέλεσμα η Ναταλία Γερμανού να δώσει την δική της απάντηση…

«Δεν θα πω  τη γνώμη μου για έναν άνθρωπο που ξέρω και το ήθος του τόσα χρόνια; Αν είχε επέμβει εισαγγελέας, δεν θα υπερασπιζόμουν κανέναν. Ποια σωματική βλάβη; Ξέρεις τι είναι σωματική βλάβη; Το δικό μου σκεπτικό είναι ότι μπορεί αν το κάνεις ψέματα για να πάρεις κάποια χρήματα και να εκβιάσεις έναν άνθρωπο ή κάποια στιγμή αυτός να τα κατάφερε κι ε΄συ να μην τα κατάφερες. Με το Me Too μπορείς να δώσεις δικαιοσύνη και σε πονεμένους ανθρώπους, που δεν είχαν τη διάθεση και τη δύναμη να μιλήσουν όταν έπρεπε. Η αξιοπρέπεια είναι ακριβό σπορ και την αποκτάς εκείνη την ώρα. Μετά από 20 χρόνια θολώνει λίγο το θέμα. Άρα λοιπόν ή μιλάς ή το κλείνεις. Μήπως πρέπει κι ο άλλος να τιμωρηθεί επειδή τα κατάφερε και δεν τα κατάφερε ο άλλος;» δήλωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Η Ναταλία Γερμανού έμεινε άφωνη με όσα άκουσε κι είπε μετά την προβολή της συνέντευξης: «Άναυδη! Ο Δημήτρης Πανόπουλος με κάλυψε σε πολλά με τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις του… Θα διαφωνήσω με το θέμα της αξιοπρέπεια κι αν είναι ακριβό σπορ. Ακριβό είναι το γκολφ. Την αξιοπρέπεια την έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα του. Σε ποια στιγμή της ζωής σου νιώθεις έτοιμος να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να πάρεις πίσω τη χαμένη σου αξιοπρέπεια το αποφασίζεις εσύ… Δεν είναι η αξιοπρέπεια μιλάς τώρα ή ποτέ»