Κάρολι Βάμος: ο κούκλος χορευτής της Ρούλας δίνει ξανά μάχη με τον καρκίνο! {φωτό}

Tον Κάρολι Βάμος τον έχουμε γνωρίσει την δεκαετία του ΄90 μέσα από τα φαντασμαγορικά σόου της Ρούλας Κορομηλά. Ήταν θα λέγαμε το έτερον ήμισυ της παρουσιάστριας, όταν εκείνη πρωτοστατούσε στα τηλεοπτικά κανάλια. Ένα πανέμορφο αγόρι που χόρευε καταπληκτικά. Τα χρόνια πέρασαν και ο Κάρολι με δύναμη ψυχής αντιμετωπίζει τον καρκίνο που εδώ και μερικά χρόνια έχει νοσήσει.

Κάρολι Βάμος: Ο χορογράφος δίνει για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο!

Ο γνωστός χορογράφος είχε νοσήσει για πρώτη φορά το 2015. Όλα ξεκίνησαν από μία ενόχληση στο λαιμό του που τον οδήγησε στον γιατρό και μετά από μία σειρά εξετάσεων ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Ο Κάρολι Βάμος κατάφερε να βγει νικητής από τη συγκεκριμένη μάχη και φυσικά τα χρόνια που μεσολάβησαν έκανε ό,τι περνούσε για να περνάει καλά και να ζει την κάθε μέρα της ζωής του όπως ακριβώς θέλει.

Μέχρι που ο εφιάλτης ξαναχτύπησε, με τον Κάρολι Βάμος να αντιμετωπίζει ξανά την ασθένειά του. Με το ίδιο σθένος και την ίδια δύναμη ψυχής με την πρώτη φορά.

Μάλιστα, ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές του στο νοσοκομείο όπου καταφεύγει για να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες.