Το κλάμα του νεαρού παίκτη στο “Κάτι ξαναψήνεται” και η αμηχανία της Σπυροπούλου…

Ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια, παίχτηκε χθες Παρασκευή στο “Κάτι Ξαναψήνεται”, αφού ένας νεαρός παίκτης λύγισε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το κλάμα του. Ημέρα αποτελεσμάτων ήταν η Παρασκευή  με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον ΣΚΑΪ. Για τον Νίκο, όμως, αυτή ήταν η πλέον δύσκολη ημέρα καθώς ήρθε αντιμέτωπος με την πολύ χαμηλή βαθμολογία που έλαβε από τους συμπαίκτες του.

Ο νεαρός παίκτης απέσπασε μέχρι και έναν μόνο βαθμό από άλλον παίκτη που βρέθηκε στο σπίτι του για να απολαύσει το δείπνο που είχε δοκιμάσει.

Έτσι, ενώ έμαθε την βαθμολογία του από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο παίκτης του «Κάτι ξαναψήνεται» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική του φόρτιση και ξέσπασε. Άρχισε να κλαίει δίχως να μπορούσε να αρθρώσει μια λέξη.

Αφού ο νεαρός διαγωνιζόμενος πλάνταξε, κυριολεκτικά, στο κλάμα, ακολούθησε την συμβουλή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ήπιε λίγο νεράκι και αποχώρησε μαζί με την παρουσιάστρια από τον χώρο όπου υπήρχαν οι κάμερες.

 

«Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο. Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ ο Νίκος και δυστυχώς έχω στεναχωρηθεί και εγώ που δεν είναι τώρα κοντά μας. Θέλει λίγο να ηρεμήσει, θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χωρίς τον Νίκο αυτή τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Κάτι ξαναψήνεται» του ΣΚΑΪ.