Τι λέει η Καίτη Γαρμπή για την πρωτιά της τηλεοπτικής “Μουρμούρας” και για την εμπειρία της στο σήριαλ!

Το δικό της μήνυμα έστειλε μέσα από την ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ η Καίτη Γαρμπή για την εμφάνισή της στο σήριαλ “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”. . Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε εχθές στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με αποτέλεσμα να ξεπεράσει κάθε  προσδοκία. Έγραψε λοιπόν η Καίτη Γαρμπή :”Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!!
Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που χτές φτάσατε τη Μουρμούρα στην κορυφή της τηλεθέασης γιατί της αξίζει!!!
Έχει ένα φανατικό κοινό 8 χρόνια, έχουν παιχτεί πάνω από 500 επεισόδια και χτες ήταν το υπέρτατο επεισόδιο γιατί επιτέλους συναντήθηκαν όλα τα αγαπημένα μας ζευγάρια!!!
Είμαι υπερήφανη που ως οικοδέσποινα τους ένωσα εγώ (νάναι καλά ο σεναριογράφος😂) αλλά πιό πολύ έχω ενθουσιαστεί που γνώρισα από κοντά τόσο ευγενικούς και ζεστούς ανθρώπους και τόσο σπουδαίους ηθοποιούς!
Νιώθω ευγνωμοσύνη για σάς που επιλέξατε να μας φτάσετε στην κορυφή με τόσους πολλούς εξαιρετικούς και αγαπητούς συναδέλφους στα απέναντι κανάλια.
Εύχομαι από καρδιάς Καλή Χρονιά, Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοτοχρονιά σε όλους μας με υγεία, ευλογία, προστασία και γεμάτη από άφθονες προσωπικές στιγμές ευτυχίας για τον καθένα μας!
Και Καλή Λευτεριά”