Απίστευτη συνύπαρξη: Όταν η Καίτη Γκρέυ συναντήθηκε με τον Ισραηλινό Καζαντζίδη! {vid}

Απρίλιος 2005. Η εκπομπή “Κοίτα τι έκανες” με την Σεμίνα Διγενή βρίσκεται στο απόγειο της δόξας της. Μία από τις σταθερές αξίες με σίγουρα νούμερα τηλεθέασης πάνω από 40% είναι η θρυλική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, πρώτη αρραβωνιαστικιά του Στέλιου Καζαντζίδη. Η Γκρέυ για μια ακόμα φορά πείθεται από τον επιστήθιο φίλο της δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και εμφανίζεται στην τηλεοπτική εκπομπή, έπειτα από 4 χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Ωστόσο η πανέξυπνη Σεμίνα της έχει ετοιμάσει μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Πείθει τον “Καζαντζίδη του Ισραήλ” Σλόμι Σαράνκα και έρχεται στην εκπομπή που ήταν αφιέρωμα στην Καίτη Γκρέυ. Οι δυο τους κάνουν απίστευτα ντουέτα, όπως και την δεκαετία του ΄50 που έκαναν η Γκρέυ με τον Στελάρα.
Αποτέλεσμα; Για βδομάδες μετά το τηλεοπτικό κοινό να μιλάει για την συγκεκριμένη εκπομπή! Ένα απόσπασμα από την εκπομπή, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο σπουδαίος Ισραηλινός καλλιτέχνης!
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Σλόμι Σαράνκα είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές στο Ισραήλ τραγουδώντας απταίστως Ελληνικά τραγούδια και κυρίως του Στέλιου Καζαντζίδη. Ο ίδιος τον είχε γνωρίσει σε ηλικία 20 ετών, όταν τον επισκέφθηκε στο κτήμα του στον Άγιο Κωνσταντίνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το απόσπασμα: https://fb.watch/auVa8U4ObZ/