Ο Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο και στην Κατερίνα Καινούργιου και την έκανε έξαλλη…

Για μια ακόμα φορά ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας κατάφερε να κεντρίσει με διαφορετικό τρόπο το ενδιαφέρον στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: της έκλεισε το τηλέφωνο σχεδόν στην δεύτερη ερώτηση που του έκανε η παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού .”Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο”, είπε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον δικηγόρο για μια παλαιότερη δήλωση του, όπου είχε αναφέρει ότι δεν θα αναλάμβανε υποθέσεις με παιδεραστία, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια προσπάθησε να του θέσει νέα ερώτηση και τότε ο γνωστός ποινικολόγος τής έκλεισε το τηλέφωνο.

“Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο” είπε σε έξαλλη κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου.