Νέο ψυχρό κύμα από την επόμενη εβδομάδα!

Δεν έχει τελειώσει καλά καλά ο ψυχρός “Διομήδης” και νέο ψυχρό κύμα ετοιμάζεται να έρθει από την επόμενη Τρίτη. Σύμφωνα με όσα λένε τα μετεωρολογικά στοιχεία, ο “Διομήδης” φεύγει, η χώρα θα μπει σε ένα 48ωρο ήπιων καιρικών φαινομένων ωστόσο από την επόμενη Τρίτη με Τετάρτη ένα ακόμα ψυχρό κύμα θα σαρώσει την χώρα!
Για τον “Διομήδη” τώρα, σαρωτικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας από την Βόρεια Εύβοια καθώς από τα μεσάνυχτα βρέχει ασταμάτητα με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο ποταμός Κηρέας “φούσκωσε” από τα νερά της βροχής με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο 57ο χλμ της Εθνικής Οδού Χαλκίδας-Αιδηψού. Η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στο κομμάτι που συνδέει το Μαντούδι με το Προκόπι ενώ μετά απο 3 ώρες τα συνεργεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατάφεραν να ανοίξουν το δρόμο.

Σε επιφυλακή βρίσκονται τα εκχιονιστικά μηχανήματα και οι αλατιέρες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καθώς από το πρωί χιονίζει σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Εύβοιας.

Η κακοκαιρία στην περιοχή αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα και για αυτό το λόγο ο Δήμος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας ανακοίνωσε πως τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.