Σόκ με κακοποίηση ζώων: Έδεσε τον σκύλο στο αυτοκίνητο και τον έσερνε!!!

Και νέα περιστατικά κακοποίησης ζώων, έρχονται να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο της Ελλάδος. Ειδικότερα, πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις κακοποίησης ζώων συντροφιάς, σε Χανιά και Ηράκλειο, και αφορούν σε επτά σκυλάκια τα οποία υπέστησαν πρωτοφανή μεταχείριση. Η πρώτη περίπτωση αφορά σε κρητικό ηλικίας 44 ετών η πράξη του οποίου προκαλεί ανατριχίλα… ο 44χρονος έδεσε το ανήμπορο σκυλάκι του και το έσερνε πίσω από το εν κινήσει αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη στις 22 Απριλίου ωστόσο αποκαλύπτεται μόλις σήμερα ενώ ο 44χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερος αφού πρώτα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά σε κρητικό ηλικίας 42 χρονών ο οποίος σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος διατηρούσε έξι σκυλιά χωρίς να τηρεί τους κανόνες ευζωίας ενώ ταυτόχρονα στερείτο βιβλιάριο υγείας και ηλεκτρονικής σήμανσης.

Στους δύο συλληφθέντες βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία διοικητικά πρόστιμα, ενώ η προανάκριση διενεργείται από τα Αστυνομικά Τμήματα Χανίων, και το Αστυνομικό Τμήμα Μινώα Πεδιάδος αντίστοιχα.