Τι θα πει αύριο στον εισαγγελέα ο Σπύρος Μπιμπίλας;

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι το πρόσωπο της χρονιάς. Είναι ο άνθρωπος που έχει πάρει στις πλάτες του, το βάρος χιλιάδων ηθοποιών και τεράστια προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να έχουν λυθεί. Ωστόσο το σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης και σεξουαλικής παρενόχλησης που “έσκασε” τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως είναι είναι εκείνο που θα απασχολήσει για πολλούς μήνες το ΣΕΗ και τα πειθαρχικά του όργανα. Ο πρόεδρος του Σπύρο Μπιμπίλας, άυριο έχει κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα τον ογκωδέστατο φάκελο με τις καταγγελίες που έχουν γίνει. Ο ίδιος φαίνεται προετοιμασμένος για την αυριανή μέρα, μιας και ο ίδιος θέλει όπως λέει σε κάθε του συνέντευξη να υπάρξει πλήρης κάθαρση στον χώρο.

Φίλοι του άξιου προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών,  παλαίμαχοι ηθοποιοί που έχουν βοηθηθεί από εκείνον, στέκουν αρωγοί στο πλευρό του να αντέξει τις πιέσεις του θεατρικού χώρου και των τεράστιων σκανδάλων που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και ΄χουν ήδη περάσει και σε πολιτικό επίπεδο.
Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για την αυριανή μέρα που θα είναι καταλυτική για τις μετέπειτα εξελίξεις στον θεατρικό χώρο και για άλλους ηθοποιούς που έχουν καταγγελθεί!