Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό σκηνοθέτη!!!

Έγινε τελικά η πρώτη μήνυση κατά γνωστού σκηνοθέτη, για τον βιασμό νεαρού αγοριού. Οι εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου είναι καταιγιστικές, καθώς οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες πέφτουν σαν βροχή η μία μετά την άλλη. Σήμερα, ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος κατέθεσε μήνυση κατά συγκεκριμένου σκηνοθέτη, ύστερα από τις καταγγελίες του εντολέα του για σεξουαλική κακοποίηση. Να τονίσουμε είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο από την στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο στον χώρο του θεάματος!

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη, επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα που έχει υποστεί, αλλά αφορούν την προσωπική του ζωή, επιθυμεί να διατηρήσει αυτή τη στιγμή την ανωνυμία του. Περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να κινηθεί αυτεπαγγέλτως. Θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορούν να ασκηθούν διώξεις.
Ο εντολέας μου αρκείται σε αυτά που έχει υποστεί ο ίδιος, έτσι όπως τα έχει περιγράψει στη συνέντευξη που έδωσε προσφάτως, δεν θα αναφερθεί σε κανένα άλλο πρόσωπο, παρά μόνο στον ίδιο και σε αυτά που υπέστη ο ίδιος. Φυσικά και θα κατονομάσει τον σκηνοθέτη στις εισαγγελικές αρχές», είπε ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος.