Γιατί ξέσπασε η Κοραλία Καράντη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού…

Και άλλη παράπλευρη απώλεια, από το σκάνδαλο των σ3ξουαλικών παρενοχλήσεων στο ελληνικό θέατρο. Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός Κοραλία Καράντη, η οποία λόγω μιας ατυχούς δήλωσης δέχτηκε τα πυρά από συανδέλφους της αλλά και πολλούς διαδικτυακούς φίλους της. Τι έχει συμβεί;

Καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα βρέθηκε η Κοραλία και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε μια δήλωση περί μεταναστών που συζητήθηκε εντόνως στα social media. Αυτή την ατυχή δήλωση πρόβαλλε το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» μετά από το διφημιστικό διάλλειμα η ηθοποιός θέλησε να παρέμβει στην μεσημεριανή εκπομπή προκειμένου να θέσει εκ νέου την άποψη της και να βάλει τα πράγματα στη θέση της.

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων» τόνισε, αρχικά, η Κοραλία Καράντη. Στη συνέχεια, ωστόσο, η ηθοποιός μίλησε σε πολύ έντονο ύφος.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια τόνισε πως «όλες αυτές τις μέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται».

«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Ωστόσο η Ναταλία Γερμανού έκλεισε το θέμα λέγοντας: “να γι΄αυτό μου αρέσουν οι ζωνατνές εκπομπές. Υπάρχει και ο αντίλογος αν σε κάποιον που αναφέρεσε δεν του αρέσει ότι είπες”.