Οικογένεια Καραίβάζ:”ας αφήσουμε τις αρχές…”

Το τέλος στα σενάρια της δολοφονίας του άτυχου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβαζ προσπαθεί να βάλει η οικογένειά του, μέσω του δελτίου τύπου που έστειλαν οι δικηγόροι της οικογένειας  στα ΜΜΕ.
Όπως είναι γνωστό η στυγερή δολοφονία του αστυνομικού ρεπόρτερ που συγκλόνισε όλη την Ευρώπη, είναι στο επίκεντρο των ερευνών όχι μόνο της αστυνομίας, αλλά και σύσσωμου του δημοσιογραφικού κόσμου. Ωστόσο όπως τονίζει η οικογένεια χρειάζεται ηρεμία και νηφαλιότητα για να φτάσουν οι έρευνες στο τέρμα.

«Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Καραϊβάζ μας έδωσε την εντολή να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την άνανδρη δολοφονία του. Η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργου Κραϊβάζ παρακαλεί να μην ακούγονται και γράφονται «σενάρια» για το τι έχει συμβεί.

Ας αφήσουμε το ΥΔΕΖΙ και τις αρμόδιες αρχές να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες για να βρεθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι δολοφονία της δημοκρατίας και της ελευθεροτυπίας και είναι χρέος μας να βρεθούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».

Πηγή: Newsit