Συνελήφθη ο οδηγός με τον σκύλο στην οροφή του οχήματος!!!

Χειροπέδες στον ανεγκέφαλο στην Καρδίτσα, που οδηγούσε έχοντας βάλει τον σκύλο του στην οροφή, λες και έκανε καμιά μεγάλη μαγκιά! Τον ασυνείδητο «πρόδωσε» η πινακίδα του αυτοκινήτου του.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις από τη δημοσιοποίηση του βίντεο βρέθηκε ο συγκεκριμένος τύπος που είναι και ο ιδιοκτήτης του σκυλάκου και άντρες του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας τον συνέλαβαν.

Την εξέλιξη της υπόθεσης έκανε γνωστή η διευθύντρια της Ακαδημίας «Zero Stray Pawject», Σταματίνα Σταματάκου, αναφέροντας:

«Συνελήφθη ο οδηγός -είναι διαφορετικός από τον χρήστη των social media που δημοσίευσε το βίντεο- σε περιοχή της Καρδίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του σκύλου, που εμφανιζόταν να βρίσκεται στην οροφή εν κινήσει οχήματος. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Όποιος νομίζει ότι θα κακοποιεί ανενόχλητος κάνει λάθος. Όποιος νομίζει ότι θα κάνει τζάμπα καφριλίκια επίσης. Όπως κι όποιος πίστεψε ότι έγινε μία φορά για τα μάτια του κόσμου. Η σκληρή γραμμή συνεχίζεται λόγω της επιμονής και της αποφασιστικότητας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Takis Theodorikakos, και είναι μόνο η αρχή».