Απίστευτο: τουρίστες στην Αλόνησο αφήνουν λουλούδια στον τάφο της Καρολάιν!!!

 

Η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, ενώ απασχόλησε ιδιαίτερα και τα ξένα μέσα, κυρίως τα βρετανικά, λόγω της καταγωγής της.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, στο νησί της Αλοννήσου, η οικογένεια της νεαρής μητέρας προσπαθεί μέσα στον πόνο της να βρει παρηγοριά στο προσωπάκι της μικρής Λυδίας η οποία ζει πλέον στον τόπο όπου μεγάλωσε η μαμά της.

Μιλώντας στο Open, ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης ανέφερε ότι το γεγονός ότι Καρολάιν καταγόταν από το νησί, δεν έχει επηρεάσει τον τουρισμό. Αντιθέτως, όπως αναφέρει, δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που επισκέπτονται το όμορφο νησί των Σποράδων και περνούν από το νεκροταφείο θέλοντας να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνήμα της 20χρονης:

«Αντιθέτως περνάει κόσμος από το νεκροταφείο και ανάβει ένα κεράκι. Έχει συγκλονιστεί το πανελλήνιο. Δεν έχει έρθει κόσμος μόνο για να ανάψει ένα κερί» δήλωσε ο κ. Βαφίνης ενώ πρόσθεσε ότι για τη δολοφονία του Κωστή, της φώκιας μασκότ που βρέθηκε νεκρή από ψαροντούφεκο, η προανάκριση δεν έχει τελειώσει και η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Πηγή: Europost